Σας ενημερώνουμε ότι η επικοινωνία σας αυτή θα αρχειοθετηθεί. Τυχόν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που θα μας χορηγήσετε με τη συμπλήρωση της παραπάνω φόρμας επικοινωνίας θα επεξεργαστούν από εξειδικευμένο προσωπικό και Συνεργάτες της «LIBYTEC ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ Α.Ε.» (Υπεύθυνη Επεξεργασίας), οι οποίοι έχουν δεσμευτεί με Δήλωση Εμπιστευτικότητας και Εχεμύθειας, και με μοναδικό σκοπό την ικανοποίηση του ερωτήματός/ αιτήματός σας.

Μόλις το ερώτημά σας απαντηθεί ή το αίτημά σας διεκπεραιωθεί, τα δεδομένα σας θα διαγραφούν, πλην των περιπτώσεων που ο νόμος επιβάλλει τη διατήρησή τους.

Σε σχέση με την επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, διατηρείτε τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών, δικαιώματα (άρθρα 15-22 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων -GDPR), μεταξύ των οποίων πρόσβαση στα δεδομένα σας, επαλήθευση του περιεχομένου, συμπλήρωση και διαγραφή αυτών και απόκτηση αντιγράφου δεδομένων.

Για οποιαδήποτε απορία, πληροφορία, διευκρίνιση αναφορικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την «LIBYTEC ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ Α.Ε.» (τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9606960 & ταχυδρομική της διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 24, Ελληνικό) και δη με την Υπεύθυνη προστασίας δεδομένων της εταιρίας (τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-3645691 & e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Περισσότερες πληροφορίες για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται και επεξεργάζονται από την «LIBYTEC ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ Α.Ε.» κατά την επιχειρηματική της δραστηριότητα τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή μπορείτε να λάβετε μέσω της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της εταιρίας, η οποία είναι ομοίως αναρτημένη στον παρόντα ιστότοπο.

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 24,
Ελληνικό, Αττική 16777, Ελλάδα

  • Email: info@libytec.gr
  • Τηλέφωνο: +30 210 9609960
  • Φαξ: +30 210 9638438
  • ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ: 121906301000

Image

Image

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των "Cookies" για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ