«Λύσεις υγείας, αξίες ζωής!»
Ερευνούμε, Καινοτομούμε, Προσφέρουμε
Επενδύουμε στο μεγαλύτερο εθνικό κεφάλαιο: την ΥΓΕΙΑ!
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Libytec Φαρμακευτική Α.Ε.

H Libytec Φαρμακευτική Α.Ε. αντιπροσωπεύει μια διαφορετική αντίληψη στο χώρο της υγείας ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις. Ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2008 με στόχο να προσφέρει στο χώρο της υγείας αξιόπιστες προτάσεις σύγχρονων φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων και διαθέτει ένα αξιόλογο χαρτοφυλάκιο φαρμάκων σε πολλές θεραπευτικές κατηγορίες.

Η παρουσία μας στην ελληνική αγορά εξασφάλισε ποιοτικά φαρμακευτικά προϊόντα, υψηλής θεραπευτικής αξίας και ουσίες που ξεχωρίζουν στη θεραπευτική κατηγορία τους. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας εγκρίνονται, παράγονται και διανέμονται σύμφωνα με την ισχύουσα ευρωπαϊκή νομοθεσία και κατακτούν την εμπιστοσύνη των ασθενών και των επαγγελματιών υγείας. Εστιάζουμε σε θεραπευτικές κατηγορίες που περιλαμβάνουν καρδιομεταβολικές παθήσεις, παθήσεις του δέρματος καθώς και παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος.

Υποστηρίζουμε και ενισχύουμε την συμπροώθηση αναγνωρισμένων προϊόντων σε συνεργασία με πολυεθνικές εταιρείες. Παράλληλα, επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων τα οποία διατίθενται στην Ελληνική αγορά, έχοντας ήδη, πολλά από αυτά, αποκτήσει τις δικές τους μελέτες.

Image
ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ

ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ

Η Libytec Φαρμακευτική προσφέρει καινοτόμα και ασφαλή ιατροτεχνολογικά προϊόντα.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η Libytec Φαρμακευτική αναπτύσσει και προωθεί καινοτόμα συμπληρώματα διατροφής, που βοηθούν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής.
ΑΠΟΖΗΜΙΟΥΜΕΝΑ

ΑΠΟΖΗΜΙΟΥΜΕΝΑ

Η Libytec Φαρμακευτική με σεβασμό στον Έλληνα ασθενή διαθέτει αποζημιούμενα φάρμακα σε ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών κατηγοριών.

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 24,
Ελληνικό, Αττική 16777, Ελλάδα

  • Email: info@libytec.gr
  • Τηλέφωνο: +30 210 9609960
  • Φαξ: +30 210 9638438
  • ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ: 121906301000

Image

Image

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των "Cookies" για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ