Μαρινάκου Αναστασία, Ελληνίδα Πρωταθλήτρια των 1500 και 3000 μέτρων

 

Επαναχρησιμοποιούμενη θεραπευτική θερμοφόρα / παγοκύστη για το γόνατο με ιμάντα περίδεσης για χρήση σε καθημερινούς πόνους, οίδημα / πρήξιμο και μώλωπες.

Το THERA°PEARL® σχεδιάστηκε ώστε είτε ψύχεται είτε θερμαίνεται, να διατηρεί τη θερμοκρασία του για 20 λεπτά και να εφαρμόζει τέλεια στο σώμα.

Η διπλή δράση παρέχει διπλό θεραπευτικό όφελος σε ένα μόνο πακέτο: αρχίστε με κρυοθεραπεία για να μειώσετε το πρήξιμο και τον μώλωπα και συνεχίστε με θερμοθεραπεία για την ανακούφιση από τον πόνο.

Η τεχνολογία THERA°PEARL® διατηρεί το προϊόν εύπλαστο όταν είναι κατεψυγμένο και είναι όσο κρύο χρειάζεται ώστε να προσφέρει στοχευμένη αγωγή χωρίς να χάνει την ευελιξία. Το THERA°PEARL® δεν γίνεται άκαμπτο και παραμένει απαλό και μαλακό στο δέρμα, καθώς εφαρμόζει τέλεια για να προσφέρει χαλαρωτική ανακούφιση.

 

 

ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μετά την άσκηση/προπόνηση, σε διαστρέμματα, μώλωπες, πρήξιμο των αρθρώσεων.

Η εφαρμογή κρύου στο σώμα συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία στο σημείο εφαρμογής. Ως αποτέλεσμα, μειώνεται η ροή του αίματος που βοηθά στη μείωση του πόνου, του πρηξίματος, της φλεγμονής και των μωλώπων. Η κρυοθεραπεία χρησιμοποιείται:

  • • Μετά από άσκηση ή σωματική δραστηριότητα
  • • Για τη αντιμετώπιση του πόνου που σχετίζεται με οξύ τραυματισμό.
  • • Για να βοηθήσετε την διαδικασία επούλωσης των οξέων τραυματισμών, σε συνδυασμό με θερμοθεραπεία.

Η κρυοθεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται σε διαστήματα και να περιορίζεται σε 20 λεπτά εφαρμογής και τουλάχιστον 20 λεπτά απομάκρυνσης της παγοκύστης από το σημείο.

ΘΕΡΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πριν την άσκηση/προπόνηση, σε δυσκαμψία των αρθρώσεων και πόνο.

Η τόνωση της ροής του αίματος βοηθά στη χαλάρωση των αρθρώσεων και των μαλακών ιστών, συμπεριλαμβανομένων των μυών, των συνδέσμων, των τενόντων κλπ., με αποτέλεσμα μεγαλύτερη ευελιξία και εύρος κίνησης. Η θερμοθεραπεία χρησιμοποιείται συχνά πριν από την άσκηση και υποστηρίζει την αποκατάσταση ή τη άσκηση.

Επειδή η θερμότητα αυξάνει την κυκλοφορία, δεν θα πρέπει να εφαρμόζεται για τουλάχιστον 48 ώρες μετά από τραυματισμό για την πρόληψη αιμορραγίας και φλεγμονής από την επιδείνωση.

Τρόπος χρήσης Η θερμοφόρα/παγοκύστη είναι σχεδιασμένη ώστε να διατηρεί τη θεραπευτική θερμοκρασία για περίπου 20 λεπτά. Περιμένετε για τουλάχιστον 20 λεπτά πριν εφαρμόσετε ξανά. Εάν είναι απαραίτητο, εφαρμόστε ξανά το προϊόν για 20 λεπτά.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 9609960