ΦΑΡΜΑΤΕΝ Α.Β.Ε.Ε. - Libytec Φαρμακευτική Α.Ε: Sporilen


Η Libytec Φαρμακευτική Α.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την ΦΑΡΜΑΤΕΝ Α.Β.Ε.Ε. για την επιστημονική ενημέρωση και προώθηση του φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος Sporilen.

To Sporilen (ciclosporin) αποτελεί προϊόν έρευνας της εταιρείας EMS, της μεγαλύτερης φαρμακευτικής εταιρείας της Βραζιλίας και της μοναδικής εταιρείας που έχει αναπτύξει γενόσημη κυκλοσπορίνη με διεθνή κυκλοφορία. To Sporilen ενδείκνυται για τη θεραπεία της σοβαρής, ενεργού ρευματοειδούς αρθρίτιδας και για τη θεραπεία της σοβαρής ψωρίασης σε ασθενείς στους οποίους η συμβατική θεραπεία δεν είναι κατάλληλη ή αποτελεσματική και κυκλοφορεί σε μαλακά καψάκια των 50mg και των 100mg ciclosporin σε συσκευασίες των 60 καψακίων.

Η ΦΑΡΜΑΤΕΝ Α.Β.Ε.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες και αναπτυσσόμενες Ελληνικές εταιρείες με σημαντική διεθνή παρουσία.

Η Libytec είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη Ελληνική εταιρεία που εστιάζεται στις παθήσεις του δέρματος και του μυοσκελετικού συστήματος. Η συνεργασία για την προώθηση του Sporilen στην Ελληνική αγορά από τον Μάρτιο του 2015, προσφέρει την ευκαιρία για ενδυνάμωση του portfolio των προϊόντων της, ιδιαίτερα στις παθήσεις του δέρματος και του μυοσκελετικού συστήματος και αποτελεί την αρχή μίας σειράς νέων συνεργασιών που πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα.