Εκδηλώσεις 2014

H LIBYTEC Φαρμακευτική είχε παρουσία με stand στην Χειμερινή Ημερίδα της Ελληνικής Δερματολογικής  και  Αφροδισιολογικής εταιρείας  που διεξήχθη στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Ledra Marriott στις13/12/14.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 28ο Συνέδριο της Διαβητολογικής  Εταιρίας Βορείου Ελλάδος που διεξήχθη στο ξενοδοχείο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη στις 12-15/11/14. H LIBYTEC Φαρμακευτική συμμετείχε στο συνέδριο με stand. 

H LIBYTEC Φαρμακευτική είχε συμμετοχή  στην 16η Πανελλήνια διημερίδα « Έλκη στα κάτω άκρα – Πρόληψη ακρωτηριασμών» που διεξήχθη στη Βασιλίτσα Γρεβενών στις 17-19/10/14

Η LIBYTEC Φαρμακευτική ήταν παρούσα στη συγκεκριμένη εκδήλωση στο Βόλο (Ξενοδοχείο Domotel Xenia ) στις 12-14/9/14.

Το πρώτο συνέδριο  παθήσεων εξαρτημάτων δέρματος διεξήχθη με επιτυχία στην Αθήνα στις 5-7/9/14 (Ξενοδοχείο Divani Caravel). Στο συνέδριο έγινε και η επίσημη παρουσίαση των  ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων ZELOGENT και MYFUNGAR

Η Libytec Φαρμακευτική συμμετείχε στο 41ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισμού στο Πόρτο Χέλι (Ξενοδοχείο ΑKS) 14-17 Μαΐου 2014 παρουσιάζοντας και κάποια από τα νέα της προϊόντα.

H LIBYTEC Φαρμακευτική συμμετείχε στο 6ο Επιστημονικό Συμπόσιο Μυοσκελετικών Παθήσεων, Αράχωβα (Ξενοδοχείο ΑΝΕΜΟLIA) 10-13 Απριλίου 2014, με θέμα: «Εξελίξεις στις φλεγμονώδεις ρευματικές παθήσεις και στα νοσήματα του οστικού μεταβολισμού».

H LIBYTEC Φαρμακευτική συμμετείχε στο Κλινικό Φροντιστήριο Παθήσεις Τριχών: Από τη βάση στην κορυφή.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η συνάντηση των τμημάτων Sales & Marketing  στα γραφεία της εταιρείας μας στην Αθήνα.

Η ελληνική εταιρία μελέτης μεταβολισμού των οστών διοργάνωσε την πρώτη της επιστημονική εκδήλωση για το 2014 στο Καρπενήσι στις 21-22 Μαρτίου με θέμα μεταβολικά νοσήματα των οστών. Η LIBYTEC Φαρμακευτική ήταν παρούσα και στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Σελίδα 1 από 2